Afbeelding > Vermenigvuldigen
Vermenigvuldigen
Met het commando Vermenigvuldigen kunt u de afbeelding vermenigvuldigen of een ​​collage van afbeeldingen creëren. Met de optie Combineren kunt u meerdere afbeeldingen in één enkele afbeelding samenvoegen.
1. Voer een van de volgende handelingen uit:
 Kies Afbeelding > Vermenigvuldigen uit het menu
 
Klik op de knop Vermenigvuldigen
2. Gebruik onderstaande opties:
Breedte
Met deze optie kunt u het aantal afbeeldingen in horizontale richting selecteren.
Hoogte
Met deze optie kunt u het aantal afbeeldingen in verticale richting selecteren.
Afstand
Versleep de schuifregelaar om de afstand tussen de panelen te wijzigen. De afstand is een percentage van de afmetingen van het paneel. Een waarde van 0 betekent dat er geen ruimte tussen de panelen is. Om de kleur van de ruimte tussen de panelen wijzigen, klikt u op de knop om het kleurenpalet te openen of gebruikt u de pipet om een ​​kleur uit de afbeelding te selecteren.
Transparant
Met deze optie maakt u de ruimte tussen de panelen transparant.
Combineren
Met deze optie kunt u meerdere afbeeldingen in één afbeelding samenvoegen. Schakel deze optie uit om de eerste afbeelding herhaald weer te geven. Probeer uit te vinden wat de beste volgorde is om de afbeeldingen te openen of gebruik het 'Afbeeldingen' paneel om de volgorde van de afbeeldingen te wijzigen. Deze optie kan gebruikt worden om een collage van afbeeldingen te maken.
Afbeeldingen
Gebruik het 'Afbeeldingen' paneel om de bronafbeelding voor een paneel te wijzigen of om een nieuwe bronafbeelding toe te voegen. Om de bronafbeelding voor een paneel wijzigen, klikt u op het overeenkomstige paneel en selecteert u een afbeelding uit de keuzelijst. Om een ​​nieuwe afbeelding te openen klikt u op de knop met de 'Map'. De nieuwe afbeelding verschijnt in de lijst met afbeeldingen en kan nu gebruikt worden voor alle panelen. Klik op de knop met de blauwe pijl om de afbeeldingen in de standaard opstelling te herschikken.
Gerelateerde onderwerpen
Het internet doorzoeken