Effecten > Polaroid Gekte > Hangende polaroids
Hangende polaroids
Met het effect Hangende polaroids kunt u uw foto omzetten in een indrukwekkende collage van polaroid foto's hangend aan een lijn.
1. Kies Effecten > Polaroid Gekte > Hangende polaroids uit het menu
2. Gebruik onderstaande opties:
Aantal
Met deze optie kunt u het aantal polaroids wijzigen.
Schaduw
Met deze optie tekent u een schaduw achter de polaroids.
Grijswaarden
Met deze optie converteert u de afbeelding naar grijswaarden.
Draaien
Met deze optie kunt u de polaroids om een willekeurige hoek draaien.
Vierkant
Met deze optie zijn de polaroids vierkant van vorm.
Algemeen
U kunt dit tabblad gebruiken om te kiezen tussen wasknijpers, punaises, stickers en postzegels. Indien van toepassing kunt u een bronmap voor uw afbeeldingen en het type bestand aangeven.
Tekst
U kunt dit tabblad gebruiken om tekst onderaan de polaroid foto's toe te voegen. Gebruik de lijst om regels tekst toe te voegen en te verwijderen. Elke regel tekst verschijnt op een andere polaroid; de eerste regel op de eerste polaroid, de tweede regel op de tweede polaroid, etc. U kunt de tekstkleur, het lettertype, de tekstgrootte en de grootte van het tekstveld wijzigen. De grootte van het tekstveld is een veelvoud van de polaroid randdikte. Daarnaast kunt u uw tekst vet, cursief en onderstreept maken.
Achtergrond
U kunt dit tabblad gebruiken om een achtergrond voor uw afbeelding te selecteren. U kunt kiezen uit de huidige afbeelding, een transparante achtergrond, een achtergrondkleur, een kleurverloop of een afbeelding (textuur).
Gerelateerde onderwerpen
Effecten > Polaroid Gekte > Stapel van polaroids
Effecten > Collage > Collage van hangende polaroids
Het internet doorzoeken